Rjukan Idrett

Rjukan idrett tilbyr igjen i år basistrening med individuell tilrettelegging og oppfølgning. Sjekk tilbudet under utdanningstilbud - idrettstilbud. Velkommen :-)

Skidag World cup Telemark på Gausta

Fredag den 7. februar reiser vi på skidag til Gausta for å heie på de som kjører World Cup i Telemarkski.

I samarbeid med arrangøren får elevene skikort og pølser på fjellet og der er premie til klassen og russegruppen som heier best :-) 

Informasjon om trusler på sosiale medier.

 

«Politiet i hele landet har den siste tiden observert en økning i antall falske trusler og nødmeldinger på internett. Truslene er rettet i all hovedsak mot skoler og andre offentlige institusjoner.

Hendelsene har økt i omfang i løpet av høsten 2019, og spesielt siden begynnelsen av januar 2020. Politiet vurderer alltid om det er fare for liv og helse når de blir kjent med alvorlige trusler. De vurderer situasjonen fortløpende, bl.a. om det er behov for å sette inn tiltak for å trygge elever, ansatte og innbyggere for øvrig i samarbeid med skolene og andre berørte. Hver enkelt melding blir vurdert om det er fare for liv og helse. Politiet minner om at det er straffbart å fremsette trusler som er egne til å fremkalle frykt og vi ser alvorlig på slike handlinger. De falske truslene fremstår for politiet som et forsøk på å skape utrygghet og frykt. Politiet ser det som lite sannsynlig at intensjonen er å realisere truslene som framsettes. Deres oppfordring er at alle fortsetter å gå på skolen og på jobb. Skolene i Vestfold  og Telemark fortsetter derfor normal drift. Dersom det kommer trusler som vurderes som reelle, vil skolene bli umiddelbart orientert.»

Saken oppdateres kontinuerlig på www.vtfk.no 

Vigo.no er åpen for søknad om skoleplass

Nå er portalen vigo.no åpen for søknad om skoleplass - Fristen for å søke er enten 1. februar eller 1. mars 2020

Feb.
17
Feb.
23
Apr.
06
Apr.
13
Mai
01
Fri
Arbeidernes dag 
Se flere hendelser